!ÁLLAMI TÁMOGATÁS! Z-Tech ZT-22 Elektromos Robogó !PÁLYÁZATI JÁRMŰ!

999 900 Ft

Állami támogatással elnyerhető Z-Tech ZT-22 Elektromos Robogó. Pályázati jármű!

Leírás

!ÁLLAMI TÁMOGATÁS! Z-Tech ZT-22 Elektromos Robogó !PÁLYÁZATI JÁRMŰ!
Ne hagyja ki az óriási lehetőséget! Erre az elektromos robogóra állami támogatás igényelhető cégeknek, melyek tevékenységi köréhez tartozik mint elengedhetetlen eszköz. Magánszemélyeknek nem igényelhető!

Termék leírás: A ZTECH ZT-22 elektromos robogó hajtóműve kefe nélküli GTR 3.0 kerékagy motorból áll, max. Teljesítmény, 60 V üzemi feszültséggel és max. Nyomaték: 120 Nm. Ezt egy úgynevezett FOC vezérlő / mező-orientált vektor vezérlés vezérli. A max. A sebesség 45 km / h. A szükséges energiát egy 60 V 32Ah-os lítium-ion akkumulátor biztosítja, amelybe a Panasonic 18650 cellák vannak beépítve, például mint a Tesla S modellhez. Az 1920 Wh akkumulátor kapacitása akár 70 km távolságig is elegendő. Ha szükséges, az akkumulátort a töltéshez kivehető a járműből, és 8 órán belül teljesen feltöltheti a mellékelt IP67 védett töltővel, bármilyen háztartási 230 V-os aljzaton. A ZT-22 elektromos robogó 7 hüvelykes nagy kontrasztú LCD-kijelzővel rendelkezik a kormányon, automatikus fényerő-szabályozással, amelyen minden lényeges adat, mint például a sebesség, a töltöttség állapota, a kiválasztott sebességszint, a megtett távolság és még sok más, pontosan és érthetően jelenik meg. Az illetéktelen használat érdekében a G5 riasztórendszerrel és indításgátlóval rendelkezik. A nagy, 12 hüvelykes kerekek garantálják az út biztonságos tartását. Mindkét kerékre egy 220 mm-es teljesen hidraulikus tárcsafék van felszerelve ami ABS-el ellátott. A egy kényelmes ülés alatt egy nagy, 26 liter térfogatú sisaktartóval rendelkezik. A ZT-22 másik érdekessége az RFID Keyless Go kulcs, amely lehetővé teszi a jármű feloldását és aktiválását anélkül, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből. Az okostelefon vagy más mobil eszközök kényelmes töltése vezetés közben az eRoller USB-töltőcsatlakozóval rendelkezik a kormányon.

Akkumulátor feszültség: 60V
Akkumulátor típusa: Panasonic Litium Ionos Akkumulátor
Motor típusa: Kefenélküli agymotor
Akkumulátor kapacitás: 32Ah
Motor névleges teljesítmény: 1900W
Maximális sebesség: 45 km/h
Maximális Hatótávolság: 50-65 km
Első fék: Hidraulikus tárcsafék ABS
Kerékméret elől: 90/90-12 44J
Kerékméret hátul: 100/80-12 56J
Nettó Súly: 75kg
Szabvány: EEC

Ár: 999 900 FT
(Rendelésre kérhető! Kérem érdeklődjön telefonon!)

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel