REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

FM Action Bukósisak

13 000Ft

FM Action Bukósisak

FM Action Bukósisak

Ár: 13 000 FT

 

Bukósisak tisztítási tippje: Bizonyos alkohol- és egyéb bázisú tisztítószerek szintén károsíthatják a bukósisak lakkozását!

Ezek használatát mellőzzük. Lehetőleg egy fürdőkádban langyos meleg (szükség esetén szappanos) vizet használjunk. Kerülve a durva dörzsölést puha vizes ronggyal finom mozdulatokkal tisztítsuk. Ezeket a tippeket a bukósisak meghálálja és sok éven át kiszolgálja biztonságunkat!

Fontos:

Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!

– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!

Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu

Cikkszám: RM-403 Kategória: