Használt Suzuki Pallet Robogó

189 000 Ft

Kitűnő állapotú Suzuki Pallet Használt robogó. Akkumulátorok benne újak, szintén vadonatúj első és hátsó gumit kapott. Szakszervizünkben teljes átvizsgáláson átesett.

 

Kategória:

Leírás

Használt Suzuki Pallet Robogó

 

– 4 Ütemű, 50ccm INJEKTOROS motor
– Átszervizelve. Megkímélt. 6500 km-t futott.
Fogyasztás: 2 Liter / 100km
Végsebesség: 60km.
– Új akkumulátor. Új első hátsó gumi. Első hátsó felni kipufogó lefestve. Átszervizelve, motorikusan kifogástalan. Olajcsere: Friss olaj. Sérülésmentes, minden működik rajta!


Ár: 189 000 FT

Kiegészítő információ: Robogót vásárolna de tanácstalan az internet adta bőséges kínálatban? Esetleg még gondolkodik más forrásból származó olcsóbb ám de műszakilag nem garantált ajánlaton? Ne kockáztasson!
Cégünk 1996 óta szakosodott az új és használt robogók kereskedelmében és szakszervizében! Közel 25 év tapasztalattal a hátunk mögött sikeresen kiismertük a piacot és mindig is célkitűzésünk volt
olyan robogó kínálattal szolgálni ügyfeleinknek melyek megbízható forrásból érkeznek!
Elégedett vásárlóink –mint boldog robogó tulajdonosok– nap mint nap motiválnak minket abban, hogy a jövőben Önt is közöttük tudhassuk! Önnek nem lesz más dolga csak élvezni a robogózás gondtalan szabadságát!
Fáradjon be hozzánk személyesen, győződjön meg robogó kínálatunkról! Amennyiben “földrajzilag” nem lehetséges telefonon, E-mail -en is állunk rendelkezésére!
Ne feledje házhozszállítás robogók esetén is lehetséges közvetlenül tőlünk, mint eladótól!
Ennek részleteiről illetve bármilyen további felmerülő kérdésével kapcsolatban állunk rendelkezésére!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Használt Suzuki Pallet Robogó” értékelése elsőként