Posted on

Motoros Ruházati termékünk: MT Helmets! A Spanyol bukósisak!

Motoros Ruházati termékünk: MT Helmets! A Spanyol bukósisak! 1

Cégünk a Rekord Mobil Kft. immáron tizenöt éve forgalmazza a spanyol MT bukósisakokat. A motoros ruházati cikkeink (Protektorok, Motoros kesztyűk, motoros csizmák, stb.) mellett színesíti bőséges árukínálatunkat.

Az elmúlt években rengeteg ügyfelünk lett boldog tulajdonosa ennek az ár- érték arányában remek választásnak mely nem utolsósorban divatos megjelenése mellett komoly biztonságot nyújt a motorozáshoz. Ebben a cikkünkben az MT Bukósisak manufaktúrát mutatjuk be. Lássuk hát milyen márka mellé tettük le zászlónkat.
AZ MT bukósisakok világkörüli utazásukat 1968-ban kezdték meg.

Az első termékek saját gyártása a spanyolországi Cartagénából méghozzá La Palma városkájából indult el. Az 1980-as évekre már jelentős üzemi fejlesztéseket tettek melyek újabb lépést jelentettek a modern MT bukósisakok gyártásához. 1992-ben létrejött az új CE tanúsítvány mely kötelezővé vált a bukósisak gyártáshoz és elengedhetetlen a motorkerékpározáshoz.

Motoros Ruházati termékünk: MT Helmets! A Spanyol bukósisak! 22000-ben elérkezett az újabb mérföldkő az MT bukósisakok világában, hiszen megindult gyártói terjeszkedés olyan távol ázsiai országba mint Kína. Ezzel tovább bővítve a lehetőségeket és a termékpalettát.

2014-ben már a Cartagena központból kiindulva további 92 országgal létesített szoros kereskedelmi kapcsolatot. A jelenlegi 2020-as évre az MT bukósisakok több mint 50 éves múltra tekintenek vissza és motorosok ezreinek nyújtanak védelmet úgy mint Európában, Egyesült Államokban Ázsiában Afrikában és Ausztráliában.

AZ MT Bukósisakok több speciális technológiáit foglalnak magukban. Elsősorban ilyen a karbonszálas borítás. Ez az anyag extra erős tartást és biztonságot nyújt mindeközben súlyban nincs jelentős terhelés. Ezzel az anyaggal kezelt bukósisakok mai napig jelen van olyan versenyeken mint pl. a MotoGp.

Trikpompzit: Olyan speciális anyag mely 3 különböző típusú szál-összetételen alapszik. Javítja a rugalmasságot, a bukósisak könnyedségét és ütésállóságát.

FRC: Az FRC (Fiber Reinforce Composite) bonyolult szálfedésű minőségi gyantakeverékből áll, ami kivételes szilárdságot és könnyedséget tesz lehetővé.

HIRP: A HIRP (High Impact Resistant Polimer = Nagy Ütésállást kibíró polimer) melyet kifejezetten a könnyűség és ütésállóság jellemzi.

MT Bukósisakjaink széles modellválasztéka mellett széles méretválasztékban is elérhetőek.

MT Blaster Neon Piros / Fekete Bukósisak
MT Blaster Neon Piros / Fekete Bukósisak

Már gyermekeknek is tudunk bukósisakot biztosítani egészen kicsi fejmérettől. Ezután folytatódik a felnőtt sisak méretskálája. XS – S – M – L – XL -XXL -es méretben.

Minden esetben javasoljuk, hogy térjen be hozzánk személyesen mert minden egyes bukósisak más és másként áll az egyéni fejformán. Nagyon fontos, hogy arc csontot ne nyomjon ezzel szemben az erős tartás éppúgy elengedhetetlen.
A bukósisakok használatuk során idomulnak a fej vonalához úgymond „zömül” a belső anyaguk. Éppen ezért a vásárláskor lötyögő sisak nem fog megfelelő biztonságot nyújtani.

A 2020-as évben nagyon divatos lett a neonszínnel ellátott MT bukósisak modelljeink. Ennek nagyon nagy előnye, hogy a neonszín egy rikító környezetidegen árnyalat így sokkal könnyebben észrevehető a közlekedésben résztvevő motoros. Természetesen ez csak egy opció! A kedves vásárló dönti el milyen színű bukósisak passzol az ízléséhez és természetesen a motor színeihez.

Térjen be hozzánk és győződjön meg széles bukósisak palettánkról! Forduljon hozzánk bátran és kérje szaktanácsunkat bizalommal!