MT Le Mans Fekete Nyitott Bukósisak

18 590 Ft

Polikarbonát héjszerkezetű bukósisak

1 készleten

Cikkszám: RM-386 Kategória:

Leírás

MT Le Mans Fekete Nyitott Bukósisak

– Trendi megjelenésű UK Zászlós bukósisak

– Polikarbonát héjszerkezet

– Kényelmes, antiallergén és mosható belső bélés

– Több rétegű EPS

– Gyorsan nyítható mikró-metrikus állszíjcsat.

– E jelzésű.A “Vintage” nyitott bukósisak

Ár: 19 800 FT

Fontos:
Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!
– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!
Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Az MT bukósisak termékcsaládja a megfelelő komfort mellett mindig a maximális védelemre törekszik! Emellett trendkövető formavilágának köszönhetően mára az MT bukósisak márka a szakma piacvezetői közt szerepel! Kereskedelmünkben bukósisakok mellett további motoros ruházat, protektorok, motoros kesztyűk illetve kiegészítők széles választéka található!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu