NOX Black Bukósisak

23 900 Ft

NOX Black Bukósisak

1 készleten

Cikkszám: RM-439 Kategória:

Leírás

NOX Black Bukósisak

– Belső napszemüveggel
– Elérhető méretek: Kérem érdeklődjön!

Ár:  23 900 FT

 

Bukósisak tisztítási tippje: A szélfogó plexiről esetleges bogármaradványokat, felverődött port soha ne töröljük száraz ruhával! Ebben az esetben a plexi karcolódását kockáztatjuk! Bizonyos alkohol- és egyéb bázisú tisztítószerek szintén károsíthatják a bukósisak lakkozását!
Ezek használatát mellőzzük. Lehetőleg egy fürdőkádban langyos meleg (szükség esetén szappanos) vizet használjunk. Kerülve a durva dörzsölést puha vizes ronggyal finom mozdulatokkal tisztítsuk. Ezeket a tippeket a bukósisak meghálálja és sok éven át kiszolgálja biztonságunkat!

Fontos:
Az aktuális raktárkészletünkről illetve az elérhető méretekről megrendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon, E-mailen!
– Csomagküldés lehetséges, azonban felhívnánk figyelmét az egyéni fejméretek/paraméterek vonatkozásában a bukósisakok vásárlás előtti személyes próbájának fontosságára!
Erre bemutatótermünkben lehetőség nyílik! Amennyiben a személyes próba nem lehetséges illetve a vásárló ettől eltekint az esetleges nem megfelelő méretre (kissebbre/nagyobbra) történő cserének további POSTAKÖLTSÉGE A VEVŐT TERHELI!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu