Polymobil RN3 / Litiumos Elektromos Kerékpár (Fehér)

209 900 Ft

Polymobil RN3 Lithium Ion akkumulátorral rendelkező Elektromos Kerékpár fehér színben. Eladó elektromos bicikli 250W-os elektromos motorteljesítménnyel. Ez elektromos kerékpár csak Pedelec üzemmódban működik, gázkar nincs rajta! Érdeklődjön bátran!

1 készleten

Cikkszám: RM-502 Kategória:

Leírás

Polymobil RN3 / Litiumos Elektromos Kerékpár (Fehér)

 

Motorteljesítmény: 250W

Akkumulátor: 36V / 8Ah Litiumos Akkumlátorral

Meghajtás: Pedelec (3 fokozatú nyomatékrásegítés)

Max sebesség: 25 km/h

Kerékméret: 26″ x 1.75

Sebességváltó: Shimano 7 sebességes

Fékek elől-hátul: Patkó-Patkó

Tartozék: Akkumulátor töltő

Világítás: LED-es elől hátul

Ülés magasság: 85-104cm

Max terhelhetősség: 90 kg

Nettó Önsúly: 27 kg

 

Ár: 209 900 FT

(+Beüzemelési Költség)*

*Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

 

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát

a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval.

Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi

azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal (+36-30-9-451-436 ; +36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:

rekordmotor.hu

rekordmobil.hu

elektromos-kerekparbolt.hu

motorkerekparalkatresz.hu