Posted on

Rendeljen robogó és elektromos kerékpár alkatrészt alkatrész futárral!

Benzinmotoros Kerékpár Alkatrész: Lánckerék

A Benzinmotoros és Elektromos Kerékpár alkatrészeinek ellátása a nyári szezon elején, rendkívüli helyzet után!

Előző cikkeinkhez hasonlóan érdemes kitérjünk a jelenlegi helyzetben pár mondatra a benzinmotoros kerékpárok illetve az elektromos kerékpárjaink alkatrész ellátásáról.

Kora tavasszal Március elején Magyarországot is elérte a rendkívüli helyzet. Ezzel párhuzamban eddigre a világban gyakorlatilag teljes mértékben begyürüzött a kereskedelem és a hétköznapi élet leállása. Sajnos ezen időszak alatt a lakosság szabad mozgása teljesen lekorlátozódott.

A hétköznapi közlekedés addig megszokott formája rendkívüli módon leállt. Mindez kétségtelen érintette az elektromos és benzines biciklit piacát és alkatrész igényét is.

A benzinmotoros kerékpárok és elektromos kerékpárok alkatrészei szinte mind tengeren érkeznek. Ezek az alkatrészek tengerjáró kereskedelmi konténerhajókkal kötnek ki Európa partjainál innen pedig földi teherszállítással továbbítják a partnercégek. Sajnos a kialakult helyzet miatt fennakadások keletkeztek illetve a kereslet is alábbhagyott. Nem is csoda hiszen a szabad mozgás korlátozásával csökkent az érdeklődés a benzinmotoros kerékpár alkatrészek iránt is. Szerencsére cégünk 25 éves fennállása alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtött így ezáltal amennyire raktárunk tárolási kapacitása bírta rengeteg elektromos kerékpár és benzinmotoros bicikli alkatrész sikerült úgymond polcon tartani. Voltaképp csak egy karnyújtásnyira volt tőlünk akár csak egy hengerfej, belső illetve külső gumi, fogaskerekek stb.

Nagy örömmel töltött el minket, hogy ügyfeleink elégedetten távoztak hiszen nem számítottak arra, hogy egyes hiánycikknek mondható alkatrészek fellelhetők kereskedésünkben.

Mindeközben teltek a hetek, hónapok és elérkezett kedvenc évszakunk az oly sokat emlegetett és várt nyári szezon. Az elektromos kerékpárok valamint benzines kerékpár szerelmesei újra nyeregbe pattanhatnak méghozzá nyugodt szívvel. Sorra nyílnak a határok és ezzel együtt a kereskedelem is éledezik amely az alkatrész utánpótlást garantálja.

Érdemes felhívnunk a figyelmet a szezon eleji átvizsgálás fontosságára legyen szó elektromos vagy benzines kerékpárról. 25 éve üzemelő szakszervizünket bátran ajánljuk kedves ügyfeleinknek. Akár egy elromlott elektromos kerékpár töltőről vagy gyengélkedő akkumulátorról beszélünk cégünk szakszervize Önnek a segítségére lehet. Menjen biztosra ne kockáztasson! Ne menet közben érje kellemetlen meglepetés!

A Rekord Mobil Kft. közel 25 éve áll kedves ügyfeleinek rendelkezésére! Nézzen körül webáruházunk valamelyikén és bátran érdeklődjön akár E-mailen akár telefonon! Két és fél évtized tapasztalatával segítünk Önnek a megfelelő szervizellátásról vagy esetleges a kiválasztott elektromos kerékpár alkatrész illetve benzinmotoros kerékpár alkatrészek utánpótlásáról!

#alkatrészfutár #házhozszállítás

Cégünk a 14.00-ig feladott rendelést akár aznap feladja és ideális esetben már másnap önnél lehet.

A 14:00 után történt feladást igyekszünk még aznap feladni, de a következő munkanapon feladásra kerül.

Keressen minket bizalommal!

Rekord-Mobil Kft.