REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Elektromos Kerékpár Alkatrész: Két Pólusú Kerek dugós töltő vezetékkel

1 500Ft

Elektromos Kerékpár Alkatrész: Két Pólusú Kerek dugós töltő vezetékkel

Elektromos Kerékpár Alkatrész: Két Pólusú Kerek dugós töltő vezetékkel

Ár: 1500 FT

Termékeink postázása a Magyar Posta MPL Csomagjaként történik. Ha a megrendelt benzinmotoros kerékpár, elektromos kerékpár alkatrésze raktárunkon van rögtön tudjuk csomagolni! Amennyiben alkatrész rendelését 14:00-ig leadja, rendszerint még aznap összeállítjuk a csomagot postázására! Elsőbbségi csomagként a helyi postás már a következő munkanap Önhöz viheti! Pénteki rendelés esetén következő hét első munkanapján várható a csomagja.  Bármilyen további kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!

TIPP: Javasoljuk amennyiben személyesen érkezik üzletünkbe a keresett alkatrész mintáját minden esetben hozza magával! Ha megrendelését (telefonon, E-mailen) leadja akkor a pontos beazonosítás érdekében kérjük hivatkozzon a termék cikkszámára! Rendelés előtt minden esetben érdeklődjön telefonon/e-mailen az alkatrész szakszerű tájékoztatása és rendeltetésének tisztázása érdekében!
Postai megrendelés esetén fontos tudni a keresett alkatrész mely márkájú járműbe való (Pl.: Polymobil, Z-Tech, Honda, Yamaha, stb.) illetve a konkrét típusszám (Pl.: ZT-07, RN3, 3KJ, EGE-50, stb.)

Ha cégünk és az Ön közötti földrajzi távolság nem jelentős bátran ajánljuk szakszervizünket az alkatrészek beszereléshez! Szervizigényes benzinmotoros kerékpárok, elektromos kerékpárok, elektromos robogók, elektromos rokkantkocsik, robogók beszállítását (elsősorban Békés megyében) saját teherautónkkal vállaljuk háztól-házig! Ennek feltételeiről és további részleteiről érdeklődjön bátran! Több mint két évtizedes tapasztalattal szakműhelyünk az Ön rendelkezésére áll!

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek a Rekord Mobil Kft. weblapjain:
rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Youtube csatornánk: RM Youtube Channel