Posted on

Rendeljen robogó és elektromos kerékpár alkatrészt alkatrész futárral!

Benzinmotoros Kerékpár Alkatrész: Lánckerék

A Benzinmotoros és Elektromos Kerékpár alkatrészeinek ellátása a nyári szezon elején, rendkívüli helyzet után!

Előző cikkeinkhez hasonlóan érdemes kitérjünk a jelenlegi helyzetben pár mondatra a benzinmotoros kerékpárok illetve az elektromos kerékpárjaink alkatrész ellátásáról.

Kora tavasszal Március elején Magyarországot is elérte a rendkívüli helyzet. Ezzel párhuzamban eddigre a világban gyakorlatilag teljes mértékben begyürüzött a kereskedelem és a hétköznapi élet leállása. Sajnos ezen időszak alatt a lakosság szabad mozgása teljesen lekorlátozódott.

A hétköznapi közlekedés addig megszokott formája rendkívüli módon leállt. Mindez kétségtelen érintette az elektromos és benzines biciklit piacát és alkatrész igényét is.

A benzinmotoros kerékpárok és elektromos kerékpárok alkatrészei szinte mind tengeren érkeznek. Ezek az alkatrészek tengerjáró kereskedelmi konténerhajókkal kötnek ki Európa partjainál innen pedig földi teherszállítással továbbítják a partnercégek. Sajnos a kialakult helyzet miatt fennakadások keletkeztek illetve a kereslet is alábbhagyott. Nem is csoda hiszen a szabad mozgás korlátozásával csökkent az érdeklődés a benzinmotoros kerékpár alkatrészek iránt is. Szerencsére cégünk 25 éves fennállása alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtött így ezáltal amennyire raktárunk tárolási kapacitása bírta rengeteg elektromos kerékpár és benzinmotoros bicikli alkatrész sikerült úgymond polcon tartani. Voltaképp csak egy karnyújtásnyira volt tőlünk akár csak egy hengerfej, belső illetve külső gumi, fogaskerekek stb.

Nagy örömmel töltött el minket, hogy ügyfeleink elégedetten távoztak hiszen nem számítottak arra, hogy egyes hiánycikknek mondható alkatrészek fellelhetők kereskedésünkben.

Mindeközben teltek a hetek, hónapok és elérkezett kedvenc évszakunk az oly sokat emlegetett és várt nyári szezon. Az elektromos kerékpárok valamint benzines kerékpár szerelmesei újra nyeregbe pattanhatnak méghozzá nyugodt szívvel. Sorra nyílnak a határok és ezzel együtt a kereskedelem is éledezik amely az alkatrész utánpótlást garantálja.

Érdemes felhívnunk a figyelmet a szezon eleji átvizsgálás fontosságára legyen szó elektromos vagy benzines kerékpárról. 25 éve üzemelő szakszervizünket bátran ajánljuk kedves ügyfeleinknek. Akár egy elromlott elektromos kerékpár töltőről vagy gyengélkedő akkumulátorról beszélünk cégünk szakszervize Önnek a segítségére lehet. Menjen biztosra ne kockáztasson! Ne menet közben érje kellemetlen meglepetés!

A Rekord Mobil Kft. közel 25 éve áll kedves ügyfeleinek rendelkezésére! Nézzen körül webáruházunk valamelyikén és bátran érdeklődjön akár E-mailen akár telefonon! Két és fél évtized tapasztalatával segítünk Önnek a megfelelő szervizellátásról vagy esetleges a kiválasztott elektromos kerékpár alkatrész illetve benzinmotoros kerékpár alkatrészek utánpótlásáról!

#alkatrészfutár #házhozszállítás

Cégünk a 14.00-ig feladott rendelést akár aznap feladja és ideális esetben már másnap önnél lehet.

A 14:00 után történt feladást igyekszünk még aznap feladni, de a következő munkanapon feladásra kerül.

Keressen minket bizalommal!

Rekord-Mobil Kft.

Posted on

Hurrá! Újra robogózhatunk!

Honda Dio Clean4You

A rendkívüli kialakult helyzet után a robogózás szerelmesei is újra hódolhatnak a két keréken közlekedéshez!

Korábbi cikkünkben már jelentettük a pozitív irányba elindult helyzetet most azonban 25 évnyi robogó kereskedelemmel a hátunk mögött úgy érezzük a robogózás is megérdemel pár szót az idei tavasz végén (nem utolsó sorban kedvenc évszakunk: Nyár derekán).

Tudjuk kissé elhamarkodott gondolatként is elkönyvelhetnénk a kijelentést de környezetünkben körültekintve azt kell mondjuk, legyünk pozitívak! Sorra nyitnak a határok az EU-n belül és az eddigi korlátozások is enyhülni látszanak. Ezzel párhuzamban a robogózás kereskedelmi piaca is újra felélénkülni látszik.

Lassacskán beindulnak a több hónapig veszteglő termékek és most már láthatjuk a fényt az alagút végén! Méghozzá azt, hogy az Ön által kiválasztott kismotort legújabb családtagként üdvözölheti!

Sajnos a kora tavasszal kialakult helyzet rendkívüli károkat okozott a motorkereskedelemben is. Rengeteg olasz, spanyol piacos robogó nem érkezett hazánkba sok-sok ügyfelet elszomorítva ezzel. Való igaz cégünk Japán belföldi piacos robogókkal foglalkozik elsősorban, de a tengerentúli országok is elszenvedték a gazdasági leállást.

A robogózásra az érdeklődés töretlen, hiszen erre a szegmensre is bátran mondhatjuk a környezettudatosságot. Nem ritka egy-egy dugóban ülve amikor látjuk, hogy a személygépjárművek java része utas nélkül egy-személyében közlekedik. Bele se merünk gondolni mi energia felesleg ez, hiszen robogóra pattanva mindösszesen saját súlyunk és a kismotor önsúlyát kell transzportáljuk.

Üzemanyag áraink jelentősen zuhantak azonban ez nagyon rövid öröm volt. Radikális emelkedés tapasztalható már ebben a hónapban és a továbbiakban ez a sajnálatos szárnyalás biztosan nem fog megállni. Ez a tankolási többletköltséget bizony minden háztartás megfogja érezni aki autóval rendelkezik.

Érdemes elgondolkodni mindezen és mihamarabb beszerezni egy megbízható robogót! Bukósisak, jogosítvány, biztosítás és már élvezheti is a határtalan szabadságot akár egészen késő őszig!

Japán belföldi piacos robogóinkat a megbízhatóság és a dinamizmus jellemzi. Garantáltan célba ér vele akár városon belül, de még kisebb távon a szomszédos településre is gondtalanul!

Az elektromos kerékpárok mellett a benzinüzemű robogóknak kétségtelen előnye a nagyobb hatótáv és nagyobb állandó végsebesség. Vásárlás előtt érdemes mérlegelni melyik ismérvet tartja inkább szem előtt.

A Rekord Mobil Kft. immáron 25 éve áll ügyfeleinek rendelkezésére! Tekintse meg weblapjainkon termékeinket és érdeklődjön bátran árukészletünkről! 25 év tapasztalatával garantáltan tudunk segíteni a választásban! Várjuk megtisztelő érdeklődését!

 

Posted on

A motoros karosszériája: Motoros ruházat

Ismét érkezik a szezon és a várva várt pillanat: Végre elővehetjük kedvenc kétkerekűnket!

A tavaszi örömteli művelet műszaki felkészítésünkkel korántsem ér véget. Épp ellenkezőleg: Itt kezdődik!

Biztosan jó még az a motoros kesztyű?

A téli hónapokban feljött esetleg egy-két kg ami indokolná a motoros nadrág cseréjét?

Az újdonsült motorosainkat szezon elején külön üdvözölhetjük és egyben nagy elszántságot kívánok ruházkodás tekintetében hiszen ők a kiindulópontról kezdhetik. A döntést se elsietni, se elhamarkodni nem szabad! A jó motoros ruházat összeválogatása van olyan felelősségteljes mint maga a motorozás! Nemhiába, hiszen a motoros öltözék az egyetlen védelmi vonala a testünknek mely halvány határt jelent az emberi bőr, csontok, ízületek és a kemény aszfalt között. Éppen ezért döntő jelentőséggel bír, hogy a választott motoros ruházatunk jól védjen és emellett még kényelmes is legyen!

Közúti balesetnél sajnos elsősorban a fej, gerinc és végtagok sérülése a jellemző. Ebből kiindulva a ruházat alapkellékei a bukósisak, protektorral ellátott kabát, nadrág valamint motoros csizma és kesztyű. A motoros ruházatnál fontos a CE jelzéssel ellátott szabvány logo, hiszen ez különbözteti meg a bevizsgált minőségi terméket a piacon található silány kivitelezésű és egyben biztonsági kockázatot jelentő olcsó társaitól.

MT Stinger Bukósisak
MT Stinger Bukósisak

Bukósisak választásnál nagyon fontos tényező, hogy az arcpárnák megfelelően illeszkedjenek és kövessék az arcunk vonalát. A túlzott feszítő érzés és lötyögés egyaránt nem jó jel. Érdemes hosszú percekig viselni és közben átgondolni ezt a sisakot képesek vagyunk a fejünkön tartani kényelmesen akár órák hosszáig is. Ha erre a válasz igen a választás már jónak bizonyulhat. Érdemes megemlíteni, hogy a használat során az arcpárnák később engednek és finomodnak az arc vonalához. Éppen ezért az előbb említett lötyögős sisak kiválasztása rossz döntéshez vezethet.

Kabát választásnál rögtön az anyag az ami két csoportra bontja a döntést. Cordura vagy bőr. Mindkét anyag képes védelmet nyújtani amennyiben megfelelő minőségű. A protektorok megfelelő illeszkedése váll- könyöknél döntő fontosságú! Erre a próba alatt nagyon figyeljünk!

A bőr idővel picit tágul ezt kalkuláljuk be.

Nadrág választásnál hasonló szabályokat kell betartanunk.

Kesztyű választásnál az ujjhosz a lényeges valamint a belső varratok eldolgozása. Ha ezek nincsenek jól kidolgozva nyomhatják az ujjvégeket.

Végül a csizma választásnál lényeges a passzoló méret és hogy az érzékeny részeket elfedje. Ne feledjük a lábnál apró csontból álló bokánk lábfejünk védelme elengedhetetlen!

Szakkereskedésünk minden esetben készséggel áll vásárlóink rendelkezésére motoros ruházat választásánál! Bármilyen kérdés, kérés van közel 25 év tapasztalattal a hátunk mögött segítünk!
Látogasson el hozzánk és tegyen egy próbát!

Posted on

Miért jó robogózni?

Ön is elgondolkodott már azon, hogy autóban ülve milyen lassan jut el a céljához?

Amikor odaért nem talál parkolót a közelben és körözni kell egy szabad parkolóért.

Ismerős a helyzet?

Robogóval sokkal könnyebb lenne!

Nyakunkon a tavasz, s gondoltuk ebből az apropóból pár gondolattal szeretnék a robogózás mellett szólni.

Cégünk a kezdetek óta lassan 25. éve hűen kitart a robogózás szerelmeseinek kiszolgálásában. Földünk védelme és a környezettudatosság akkoriban nem volt oly felkapott téma mint immáron napjainkba. Márpedig a robogózás a motorozás felhőtlen szabadságérzését nyújtja így mindemellett a takarékosság jegyével is büszkélkedhet egy autóval szemben! Ami környezettudatosság szempontjából egy nagyon fontos tényező!

Az időjárás kivételével gyakorlatilag nem tudunk hátrányt felsorolni a robogózás ellen. Mi több még a kellemetlen hűvös, esős idő is kivédhető amihez nem kell több mint jól záró motoros ruházat esetleg egy robogó-plexi no meg egy kis elszántság.

Mindezért cserébe rengeteg megtakarított időt és pénzt kapunk.

Amíg az általunk kínált Japán belföldi piacos robogók 2 literes fogyasztással közlekednek 100km-en addig egy átlagos személygépjármű ennek az értéknek könnyen meghaladja a háromszorosát.

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Ha csak napi szinten elugrunk a szomszéd szupermarketbe kisebb bevásárlásra (ami oda-vissza könnyen lehet 10 km) máris minden egyes alkalommal a robogónkkal megspórolhatunk egy liter tej árát úgy, hogy az esetleges parkolási díjat még meg sem említjük!

Sajnos két és fél évtized alatt tapasztaltuk, hogy az emberek döntő többségének a közlekedésben azonnal az autó és az ezzel járó kényelem jut eszébe.

Pedig napjainkra ez a közhiedelem egyre inkább hamisnak bizonyul elvégre nagyvárosaink közútja egyre leterheltebbek és a napi rutin, munkába járás személy gépjárművel több stressz és idő ami a közérzetünkre idővel negatívan hat!

Robogóval elfelejthetjük a dugó okozta stresszt a szabad parkoló és idegtépő felesleges köreiről nem is beszélve.

Végül de nem utolsó sorban robogónk megkímél olyan többletköltségektől ami az autóknál elengedhetetlen mi több kötelező! Gondoljunk itt a műszaki vizsgáztatásra és a kötelező biztosítás jóval magasabb éves összegére.

Érdemes mérlegelni és átgondolni, hogy még idén váltson közlekedési formát! Döntsön okosan, legyen tudatos és váltson velünk robogóra! Nézzen szét japán belföldi piacos robogó kínálatunkban és bármilyen kérdése van forduljon hozzánk bizalommal!