REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Modeka motoros ruházat

modeka slider

Érkezik a jó idő! Ideje minőségi motoros ruházatba felöltözni!

janika lady háromrétegű motoros kabát

Itt vagyunk a 2021-es motoros szezon kezdetén! Küszöbön a jó idő!

Mégha a Márciust nehezen engedi el a tél már lehet látni a végét hiszen hamarosan bőségesen jó idő lesz a gondtalan motorozáshoz.

A Rekord Mobil Kft. 25 éve foglalkozik motoros társaink felruházásával mint bukósisakok, motoros protektorok, motoros kesztyűk illetve motoros dzsekik és nadrágok forgalmazójaként.
Ugyanakkor ez az idei év számunkra is más és itt nem csak a rendkívüli helyzetre gondolunk.

Örömmel jelentjük be, hogy cégünk az idei évtől teljes motoros ruházati profilt váltott. Ezzel a döntéssel érkezett hozzánk a németországi Modeka motoros ruházat prémium termékeinek a szortimentje.

A Németországban található Beckum városából indult vállalkozás immáron 70. születésnapját ünnepli mint motoros ruházati vállalat. A kis családi vállalkozásnak induló bőrüzem már a második világháború után kezdte a motoros bőrkabátok gyártását.

modeka jayce (fehér) férfi motoros kesztyű

Ezt követően 70 év alatt több ezer elégedett ügyfélnek és számtalan értékesített ruházati cikkel büszkélkedhet a Modeka International GMBH ruházati márkája amely mára tökéletesen alkalmazkodott a városi trendekhez és a modern motorozáshoz.

A Modeka termékeit színes és széles paletta jellemzi. Ezen felül nagyon könnyű megkülönböztetni a modelleket hiszen mindegyik kapott egy-egy fantázia nevet. Pl. Tacoma, Panamerica, Eloy, stb. A motoros kabátok széles szín és méret skálával rendelkeznek.

 

A Modeka motoros ruházat egyik leglényegesebb tulajdonsága a megbízhatóság amit legtöbb esetben Német motoros szaklapok is igazolnak. A Modeka egy percig sem volt rest különböző teszteknek alávetnie a termékeit! Gondos, precíz kivitelezés a motorozás szolgálatához! Legtöbb kabátjuk olyan tulajdonságokkal van felvértezve mint pl. 3M Scotchlite fényvisszaverő panelek, 750 D kényelmes szövetanyaga, Kivehető Humax membrán ami 100% lélegző illetve vízálló. A motoros felhasználó védelmében magas minőségű SAS-TEC protektorok kerültek beépítésre.

Modeka Panamerica lady motoros nadrág

A kabátokhoz igazodó motoros nadrágok széles választékával büszkélkedhet a Modeka ruházat. Minőségi anyagok, precíz illesztések! Természetesen a szett akkor teljes, ha motoros kesztyűt is választunk hozzá! Több méretben és színben áll a vásárlók rendelkezésére

bőséges kínálattal!

Érdemes weblapjainkon felkeresni Modeka termékeinket. Egyes Modeka motoros ruházati modellekről saját készítésű 360’-os betekintési videóinkat is megtalálhatja Youtube csatornánkon!

A Rekord Mobil Kft. nyitvatartási időben várja Önt, hogy személyesen is meggyőződjön új motoros ruházati kínálatunkról! Jöjjön el, próbálja fel és élvezze a minőséget amit a Modeka motoros ruházati termékeink kínálnak Önnek!

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Modeka motoros ruházat katalógusunk elérhető ITT.

 

 

Teintse meg a ruhákat youtube csatornáinkon is!