REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

Modeka Panamerica férfi motoros kesztyű

36 490Ft

Modeka Panamerica férfi motoros kesztyű

A termék a Nemzetközi Motorrad magazin 2018/17-es számában Sehr Gut minősítést szerzett és ár-érték versenyt is nyert! A szakértők véleménye: „A Modeka Panamericana kényelme ,biztonsága és tárolásra kialakított részei példamutatóak! ” 
A Panamericana kabát és nadrág az Enduro magazin 2019-es évi első számában is sikerrel szerepelt! Ár- Érték versenyt nyert ! A magazinban a Panamericana kabát és nadrág szellőzését emelték ki és az ötletes kialakítását! A Motorrad TIPP 2019. januárjában szintén kimagaslóan jónak találta a Panamericana szettet!

A Motorrad &Reisen magazin 2019 januárjában az alábbiakat közölte a tesztgyőztes termékről:” A Modeka Panamericana egy nagyon jól átgondolt, ötletes részleteket tartalmazó , egész évben használható négy évszakos motoros termék!”

Frankfurter Allgemeine: „Ennek a kalandruhának a sokoldalúságát nem lehet felülmúlni”

Modeka Panamerica férfi motoros kesztyű

Termék jellemzők:

– Cowhide felsőrész és rendkívül kényelmes Tactel® és Amara anyagokból
– Kimagasló védelem a SAS-TEC protektorok segítségével
– SuperFabric® megerősítések az igénybevett részeken
– Kényelmi stretch panelek
– Fényvisszaverő betétek
– Sympatex® membrán: 100% vízálló és szélálló, nagyon lélegző, dinamikus klímamembrán.
– A Sympatex membrán leírását alább olvashatod Kényelmes textilbélés
– Méretek: Férfi : 8,9,10,11,12
– Női: XS, S, M, L
– A Modeka Panamericana szettről egy ügyfelünk tesztjét ide kattintva olvashatod: http://modeka.hu/termek/modeka-panamericana-vasarloi-teszt-velemeny.556.html
– Sympatex membrán®: Könnyű, ultravékony, tömör poliészter membrán, ami teljesen víz- és szélálló, valamint maximálisan lélegző. Ez a láthatatlan réteg a bélés és külső réteg között egy falat jelent a nedvességnek de kiengedi a párát, így a tested teljes felületén lélegezhet.

A dinamikus mikroklíma-szabályozásnak köszönhetően minél többet izzad a felhasználó, a Sympatex membrán annál több nedvességet vezet át magán kifelé. A DIN EN ISO 9237 tanúsítvány szerint a membrán teljesen szélálló, egyáltalán nem jut át rajta levegő (azaz 0 liter/m²), ezáltal a szél nem mozgatja el a testet körülvevő melegebb légréteget. Az anyag a vízállóság terén is kimagasló tulajdonságokkal rendelkezik. Az EN 343 szabvány értelmében egy membrán akkor tekinthető vízhatlannak, ha ellenáll egy 1300 mm magas vízoszlop nyomásának. Az ISO 811 tanúsítvány szerint a Sympatex membrán messze felülmúlja ezt a követelményt, hiszen több mint 45 000 mm magas vízoszlop nyomásának is képes ellenállni!

 

Ár: 36 490 FT

 

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal ( 36-30-9-451-436 ; 36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:
rekordmotor.hu

rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel

Cikkszám: RM-713 Kategória: Címkék: , , ,