REKORD-MOBIL KFT. Békéscsaba, Bajza u. 15. | Tel: +36 30 9451-436
00Ft

Nincsenek termékek a kosárban.

ELFOGYOTT!! Tornádó TRD 026 48V Cargo Max Elektromos Kerékpár (Bordó)

299 000Ft

Tornádó TRD 026 típusjelzésű masszív felépítésű elektromos kerékpár. Masszív első kosár és felfüggesztés. Tökéletes választás a mindennapos elektromos kerékpárral való közlekedéshez

Tornádó TRD 026 Cargo Max Elektromos Kerékpár (Bordó)
Jelenleg nincs raktáron! Kérem érdeklődjön

Teherbírás: 120 Kg
Üzemi feszültség: 48 V
Motorteljesítmény: 250W / 300W
Motor típus: Kefe nélküli agymotor
Végsebesség: 25 Km/h
Hatótávolság: 20 – 40 Km
Akkumulátor típus: Gondozásmentes zselés ciklikus akkumulátor
Akkumulátor kapacitása: 12 Ah
Akkumulátor töltő típusa: Zárt gondozásmentes akkumulátorok töltésére alkalmas automata töltő
Töltési idő: 6 – 8 óra
Az Elektromos Kerékpár Kerék mérete: 22″
Teleszkópvilla: Első teleszkóp
Fékek: Első Dobfék / Hátsó dobfék
Indukciós fékrendszer: IGEN
Információs kijelző: IGEN
Irányjelző: IGEN
Tömeg: 60 kg
Rendelhető színek: Ezüst, Bordó, Kék, Mattfekete

Ár: 299 000 FT
(+Beüzemelési Költség)*

Beüzemelési költség: Az Elektromos Kerékpár importőrünktől dobozban, szétszerelt állapotban érkezik hozzánk. Szakszervizünk vállalja az Elektromos Kerékpár teljes körű szakszerű  összeszerelését, átvizsgálását az átadáshoz.

Kiegészítő Információ: Magyarországon jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint ez a termék kerékpárként használható! A forgalomban való részvételhez bukósisak, jogosítvány, biztosítás nem szükséges. Mindezek ellenére saját biztonsága érdekében bukósisak használatát kimondottan javasoljuk az elektromos kerékpározáshoz! Gázkarral nincs felszerelve így a 250W maximális teljesítményű elektro-motor a pedál folyamatos tekerésével aktiválódik. Pedálrásegítéssel maximum 25km/h sebességet tesz lehetővé. Amikor a pedál izomerővel történő tekerése abbamarad az elektromos kerékpár motorrásegítése is megszűnik.

Mi is a Pedelec? Olyan elektromos rásegítésű rendszer, mely a gyakorlatban megtöbbszörözi az emberi izomerő hatékonyságát a pedál hajtásával egyidőben. Ezáltal az elektromos meghajtás nem külön, hanem együtt dolgozik az elektromos kerékpárt használóval. Pedelec meghajtás segítséget nyújt az erős szemből érkező szél-, emelkedő- illetve izomfáradással szemben. Lényegében kivédi azokat a hátrányokat, melyek a sima kerékpározás élményét rontja.

Bármilyen további kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal ( 36-30-9-451-436 ; 36-66-444-999).

Ez is érdekelheti Önt! Elektromos kerékpárok, alkatrészek, robogók, motoros ruházat, kiegészítők fellelhetőek weblapjainkon:rekordmotor.hu
rekordmobil.hu
elektromos-kerekparbolt.hu
motorkerekparalkatresz.hu
Termékbemutató Yotube csatornánk: RM Youtube Channel

Cikkszám: RM-496 Kategória: Címkék: , ,